søndag 17. januar 2010

Trådløs musikk


Jeg hører mye på musikk her hjemme, og er veldig glad i mine små tivoli radioer, men ikke alltid like begeistret for det radioen spiller.. Nå har jeg fått meg en kjekk liten sak som skal løse det problemet; den kobles til den radioen jeg måtte ønske, og så mottar den trådløst den musikken som jeg selv velger fra min pc.

2 kommentarer:

  1. hei! så kjekt å finne deg! og så kjekt at du har Åpent hus i bloggrollen din! jeg er beæret. du har en veldig fin blogg. jeg har forresten også tivoloi radio. den trådlåssaken din så jo bare genial ut! :) gleder meg til å se mer her inne hos deg! klem fra åpent hus

    SvarSlett
  2. takk for påminnelsen, forresten. nå har jeg ringt og gitt penger til Røde Kors-arbeidet på Haiti.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...